Mint mostanában mindig, egy kicsit megkésve írom beszámolómat amit tényleg csak egy pár mondatba szeretnék sűríteni. És kb.1 órás fénykép válogatás után néhány koncert fotót is közzé teszek.

Extreme és elfogult rajongóktól már előre is elnézést kérek, egy picit kritikus leszek, bármennyire is tetszett nekem a koncert.

Április 29.e este. Budapest Aréna. Olyan este 7 körül estem be, se cigi se semmi rohantam mert Mizeka tuti helyet foglalt nekünk a kis-színpad közelében. Pont 1 hónappal azelőtt jártam ott, Ac/dc koncerten. Nem is kell mondanom a hangulat picit más volt. Első sorban szinte tök üres volt az aréna, a büdös rockereket pedig 20-on éves divatpicsák váltották fel. Persze tisztelet a kivételnek. Úgy néz ki a rock sokkal több embert vonz, nem is beszélve arról, hogy kevés tizenéves tudja kiperkálni a minimum 12ezer Ft-os jegyárakat. Magyarul, kicsit családias volt a hangulat a koncert-terem kb 30%-os kihasználtságával.

A nagy rohanást is hamar megbántam, mivel este 8-ra volt meghirdetve a koncert, Beyoncé mégis este 10-kor állt színpadra. A közönség nem örült, sokan hazaindultak, illetve az elmaradhatatlan anyázás se hiányzott. A mellettem álló, kislányát kísérő apuka vmi hasonlókat ordított: " ha kijön megdobálom ezt a gecit" no comment... bár sokunknak hasonlók jártak a fejében.

Amikor azt hittük, hogy az este meghiúsul Beyoncé mégis belekezdett első dalába, amit meg is mondanék, hogy mi volt de sajnálatos módon nem emlékszem rá. Illetve nem is szeretném tovább részletesen elemezni a cselekményeket, ezért inkább sűrítem az emlékeimet. 

Látvány: Csak hölgyekből álló zenekar és kórus. Futurisztikus jelmezek. Csodálatos Beyoncé. Komolyan nem hittem el mennyire jól néz ki. A turné alatt rengeteget fogyott ( nem mintha bármi probléma lett volna idáig az alakjával), a jelmezek rendkívül jól álltak neki. Mondjuk amitől én egy koncerten teljesen ki tudok borulni, az az, amikor az előadó 20 perc alatt 5ször megy el ruhát cserélni, és csak max 9 percet tölt el a színpadon. Beyoncé esetében ez a jelenség dominált.Közben persze a hölgy örökzöld slágerei mentek amiket ugye nem kellett többször elénekelni. Természetesen, hogy egy pillanatra se feledd, hogy hol is vagy, a háttérben lévő hatalmas kivetítőn csak az énekesnőről készült legszebb fotók és filmfelvételek mentek. Kivéve a "Single Ladies" alatt ahol a youtube-ra felkerült fan videók közül láthattunk egy kellemes egyveleget ami nekem nagyon bejött. Nála csak egy hatalmasabb személy kerülhetett fel a vetítőre az persze Obama elnök, Beyoncé nagy rajongója volt. Ennek mindenki nagyon örült!

Hang: Le a kalappal, Beyoncé nagyon nagyon szépen énekel élőben. Ennyi!:)

Hangulat: Mivel kevesen voltak, hiányzott az az igazi tomboló koncert feeling. Ez rengeteget számít egy koncerten, mondjuk mi nagyon közel álltunk így sikoltoztak és tapsoltak a környezetünkben, de az őrjöngő tömeg hiánya érezhető volt. A koncert akkor érte el tetőfokát mikor Beyoncé " berepült" a tömeg közepén álló kis-színpadra, és közel került rajongóihoz. Akkor legalább fél óráig nem volt se látvány effektus, se jelmez csere. Csak az énekesnő és rajongói.

Közel 4 óra álldogálás után sikerült kimásznunk az arénából és megállapítottuk: Igen Beyoncé jó csaj... és mindenki ő szeretne lenni!

 

Néhány fotó:

 

Címkék: fotó zene koncert beyoncé

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr531124153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása