Sok éves szünet után az ausztrál Wolfmother új kis lemezt jelentett meg. Szerencsére sokat nem veszítettek a stílusukból, nekem bejön ez a kicsit "oldies" hangzás. Mondjuk a dalt akár Jack White is írhatta volna. Nekem egészen bejön!

Wolfmother- Back round

 

A Yeah Yeah Yeahs-től már hallottam a "Zero"-t ami annyira nem fogott meg. De az új "Heads will roll"-hoz elég volt egy hallgatás és máris táncolni támadt kedvem! Vigyázat! Addictive!

Yeah Yeah Yeahs - Heads will roll

 

 

 

A sziget fellépői között van a Placebo is akik hamarosan megjelenő új lemezüket fogják nekünk bemutatni (többek között). A "Battle for the Sun" június 8.-án jelenik, meg és ez az új kislemezüknek is a címe. Nekem elsőre nem igazán tetszett de többszöri hallgatás után már nagyon bejövős.

Placebo- Battle for the sun

 

Címkék: zene videó aussie

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr471053992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.05.11. 17:43:00

Wolfmotherrel megismerkedek majd, a Yeah Yeah Yeahs album igenjó lett, a Placebo meg kicsit megfáradt :)

poprocks 2009.05.15. 23:43:49

@VVega: Wolfmother jó! Hallgatása ajánlott!:)
süti beállítások módosítása