Elhunyt Bernie Mac

 2008.08.10. 19:42

 

Szombat éjszaka egy chicagoi korházban, tüdőgyulladásban, 50 évesen elhunyt Bernie Mac színész és komikus.

A színész saját TV showt vezetett "The Bernie Mac show" címen, illetve szerepelt még többek között az "Oceans 11" "Charlies Angels" és a "Guess Who" c. filmekben.  Bernie Mac-nek 4 befejezett projectje volt még halála elött, melyekről nem tudni, hogy megjelennek e majd.

Szinte hihetetlen, hogy mennyi nemzetközileg elismert színészt, művészt veszített el a szórakoztató ipar. Illetve, hogy milyen sok veterán író, rendező, tervező hunyt el az utóbbi időben. Szinte minden hónapra jut egy tragikus halál eset.

Akik idén távoztak: Edmund Hillary, Don S. Davis, Charlton Heston, Roy Scheider, Heath Ledger, Brad Renfro, Yves Saint Laurent, és az orosz irodalom nagy alakja Alexandr Solzhenitsyn. (és az én listám egész rövidke, ennél sajnos többen voltak:( )

 

Címkék: film kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr20609623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.08.10. 20:56:09

Ez a 2008-as év eléggé gyászos. Remélem nem lesz az idén több ilyen eset.

Nyugodjon békében!
süti beállítások módosítása