Vannak olyan filmesek akik, válogatnak, illetve isteni szikrára várva éveket is képesek kihagyni 2 film között. És vannak a munkamániások, akiknek évente több project is jut. Ha az adott filmes jól csinálja a dolgát, akkor ezzel nincs is baj. Vegyül pl, a Coen testvéreket, akik most zsebeltek be minden lehetséges filmes elismerést és díjat és máris új filmjük a "Burn before reading" nyitja az idei Velencei Filmfesztivált

A kicsit komolyabb "No country for old men" után visszatérnek a fekete komédia stílushoz ami nagyon jól ál nekik. Hiszen nevettetésben se rosszak, gondoljunk itt a "Big Lebowski"-ra vagy a "Ladykillers"-re( mondjuk nekem az eredeti verzió a kedvencem, leginkább Peter Sellers miatt,de az átdolgozás se volt rossz).

A történetről még csak annyit lehet tudni, hogy egy fontos CIA adatokat tartalmazó CD 2 edzőtermi alkalmazott kezébe kerül. Akik gondolnak egyet, és megpróbálják eladni:) A főbb szerepekben: Brad Pitt, George Clooney, Tilda Swinton, John Malkovich, Frances McDormand.

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr71501938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása