Megnézni: Baby Mama

 2008.05.29. 17:35
Úgy néz ki, hogy a nők ismét megmutatják, hogy viccesek is tudnak lenni. Tina Fey és Amy Poehler (aki szerintem kísértetiesen hasonlít Beverly D'Angelo-ra) 2 hónappal ezelött a Vanity Fair címplapján pózolt, nem vitás, nagyon keresettek a női komikusok mostanában.
A 2 hölgy a "Mean Girls" c filmben játszottak együtt, bár Amy Phoeler több filmben is szerepelt már, Tina Fey inkább írogat illetve a "Saturday night live"-ban nevetteti a közönségét!

Kellemesen csalódtam a "Baby Mama"-ban, nem gondoltam volna, hogy ez a két főszerplő így le tudná kötni a közönséget de úgy látszik tévedtem. Amúgy a történet abszolút semmi különöset nem nyújt, de van egy igazi sajátos humora.
Adott egy igazi karrierista nő Kate (Tina Fey) aki, sikeres a munkájában bármit elérhet, csodálatos körülmények között él. Természetesen munkabeli sikerei miatt nincs ideje családot alapítani se ismerkedni. Viszont Ő is csak ember, évről évre egyre idősebb lesz, és mindenél jobban szeretne egy kisbabát. Számára az utolsó lehetőség, hogy béranyát fogad. Angie( Amy Poehler) pedig mindennek mondható csak nem komoly embernek. Nincsenek se céljai, komolytalan, kicsit buta, neveletlen, rendetlen. Viszont pénzre van szüksége így elvállalja a béranyaságot. És ne adj isten ennek a két embernek össze kell költöznie..... Másik kérdés, hogy Angie tényleg terhes lett e?



Michael McCullers-nek az Austin Powers sorozatok írójának ez az első rendezése. Bár a két film között sok hasonlóságot nem találunk, mégis szórakoztató lett. A poénok spontánok, és váratlanok.  És végre egy film aminek nem Judd Apatow a producere. Nem mintha nem tetszenének a filmjei, csak már unalmas, hogy minden vígjáték tőle származik.
A filmben feltűnik még 3 kissé elfelejtett színész: Greg Kinnear, Sigourney Weaver és Steve Martin. Többet nem is szeretnék szólni róluk, igazábol szerintem semmit nem tesznek hozzá a filmhez. Viszont Romany Malco a vicces feket portás szerepében fergeteges!

Érdekesség: Kate egy organikus élelmiszereket forgalmazó cégnél dolgozik. Angie viszont mindféle szemetet töm magába a chips-től a Red Bull-ig. Kate folyamatosan próbálja leszoktatni róla, és étrendjét változtani, illetve rengeteg organikus élelmiszereket támogató reklám van a filmben. Ez lenne az új hollywood-i trend? Mivel az átlag főszereplőt sikerült leszoktatni a cigiről és a piáról, most már mindenki egészségesen fog étkezni? Igazából nekem hiányoznak a 80as 90es évekbeli piálós, bagózós, káromkodós filmek, mint pl a "Halálos Fegyver"

Címkék: film megnézni vanity fair

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr47493768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása