Sorozatok: Visszatérnek

 2008.03.24. 13:29
Pár kihagyott hónap után visszatérnek a várvavárt sorozatok:) Kedvencek:
  • Scrubs Április 10
  • Samantha Who Április 7
  • Desperate Housewives Április 16.
  • Weeds Junius 16.....az még nagyon messze van sajnos. De  csak egy kicsi pletyka:  Mary Louise Parker  feleségül megy a halott férjét játszó  Jeffrey Dean Morganhoz  :)
Én nagyon várok a "the Extras" 3. évadjára, de jelenleg semmi hír.

De van két másik sorozat ami zavartalanul fut, és érdemes lenne megnézni ha még nem láttátok!
"The Riches" Eddie Izzard és Minnie Driver a főszereplők. Az egész ott kezdődik, hogy a Malloy család akik lakókocsiban élnek, és hasonló emberekkel csapatba verődve járják az államokat, és igazából nem is tudjuk hogy miből élnek de semmi legális nincs a dologban, meg akarnak lépni a klán pénzével. Miközben menekülnek véletlenül megölnek egy fiatal házaspárt,  akik éppen költözőben vannak. A Malloy családnak nem is kell több és beállnak az elhunyt pár helyére, és az elit suburbiaban gazdadoknak adjál elő magukat.


"In Treatmen"- egy nagyon kedves barátom (Anita) hívta fel rá a figyelmem. Az ötlet fergeteges, adott egy pszichológus (Gabriel Byrne) akihez minden nap jár egy vagy két kedves beteg. Mindegyikük egy másik személyiség saját külön problémával. Az egész úgy játszódik le, hogy egy szobában ülnek és beszélgetnek, ennyi. Onnan látszik, hogy tökéáletesen van megírva, hogy a 30 perc alatt egyszer nem veszi észre a néző, hogy unatkozna, vagy , hogy a történet nem kötné le. És az, hogy a betegek milyen hatásal vannak az orvosra...hát tessék kérem utana járni:)

Címkék: sorozat kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr18394542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizeka · http://mizeka.blog.hu 2008.03.24. 17:08:08

Na, kedvet kaptam a The Riches-hez! Az In treatment meg... komoly függőséget okoz...

poprocks 2008.03.24. 19:10:40

A Riches nagyon jó csak szinte lehetetlen letölteni....:(
süti beállítások módosítása