Nick Hornby forgatókönyvet írt! Bár ügye könyveit (High Fidelity, About a boy, Fever Pitch) többször filmre vitték, a forgatókönyveket mindíg más készítette. Én kevés olyan embert ismerek aki ne olvasott volna el legalább 1 Hornby regényt, a fickónak nagyon jó stílusa van, szereplői mindig földhözragadt figurák és könnyen magára ismer az olvasó. Ami nekem még nagyon pozitív bene, hogy imádja a zenét, és ez legtöbbször meghatározó elem a műveiben pl. "31 song".

De, most beszéljünk a filmről!

A címe: "An Education", egy 16 éves lány felcseperedéséről szól a 60as évek Londonjában. Márciusban kezdik forgatni, természetesen Londonban. A Szereplők: Orlando Bloom. Emma Thompson, Rosamund Pike, Peter Sarsgaard, Alfred Molina.

Sajnos több infót nem tudok mondani, elvileg 2008 végén megjelenik a film! És remélem a zenéje is jó lesz:)  

Címkék: film kultúra nick hormby

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr81368753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása