Megnézni: Darjeeling Limited

 2008.02.29. 00:01
Wes Anderson is azon emberek közé tartozik aki megosztja az emberek véleményét! Én kedvelem amit és ahogy csinál, de bevallom ő is tud nagyokat bukni (gondolok itt a "Az édes vizi élet"c filmre")
De a "Darjeeling Limited"-et nagyon jól eltalálta! Hol is kezdjem? A szereplőket jól válogatta, de úgy látszik neki is megvannak a saját kedvencei, még Bill Murraynek is talált egy  1,5 perces (szerepet?), de itt van ismét Angelica Huston, Owen Wilson, Kumar Pallana is fel- felbukkan, és szerencsére Adrien Brody-nak is van humorérzéke!
Megint Robert D Yeomant ültette a fényképezőgép mögé, és már csak az ő munkája miatt is érdemes megnézni. Csodálatos tájakat varázsol elénk, és a legszebb oldalárol mutatja meg nekünk Indiát.
A "Royal Tennenbaum"-hoz hasonlóan ütős a zenéje , gyakran csendülnek fel benne "the Kinks" dalok.
És a story: maradjuk a jó öreg bevállt, család egyesítésnél!

Fogalmam sincs, hogy mikor és milyen formában jelenik meg itthon, ezért a "letöltés" opciót tudom javasolni, vagy ha külföldön jársz, szerezd be dvd-n!

Címkék: film mozi kultúra wes anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr81358852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2008.10.26. 18:47:36

Jason Schwartzman is nagyon jó a filmben, őt nem sok filmben láttam, de bírom.

poprocks 2008.10.27. 17:14:39

Igen egy csomó ideig én se tudtam hova tenni, aztán rájöttem, hogy jajj ez az a pasi akit imádok:)
süti beállítások módosítása