E heti zenei újdonságok

 2008.09.19. 16:11

1. Kezdjük rögtön egy aussie ujdonságal (ahogy ezt már tőlem megszokhattátok). Mondjuk a messzi kontinens nem pont a hip-hop zenéjéről híres de ott is vannak ilyesmi tevékenységek. Ime Phrase- Clockwork c dala...   (Aki bővebben szeretne belemászni a témába ajánlom a Hilltop Hoods nevü zenekart)

 

 

2 Aki Basement Jaxx-t szereti az rossz ember nem lehet:) a következő link-re rákattintasz meghallgathatod új dalukat "Wheel N Stop" címen:)

 

New Basement Jaxx at Burntpiano

 

3.The Ting Tings- Shut up and let me go

Már első hallgatás közben is fülbemászó aminek örülünk, már vártam olyanra amit nem kell "megszokni". Persze természetesen az eredeti videót nem lehet bemásolni....., aki mégis rákeres, annak talán feltűnik egy érdekes párhuzam egy White Stripes klipel...

4. Lykke Li- Im good Im gone

Ezt a klippet is csak szeretni lehet:)

 

Címkék: zene videó újdonság vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr100671600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása