Az NBC idei új sorozatai között szerepel egy ausztrál remake "Kath and Kim" címen. Hazájában nagy sikert aratott, több, mint 6 éve játszák. A vígjátéksorozat középpontjában egy anya-lánya páros áll. Az eredeti ötlent szerint az ausztrál nőket akarta kifigurázni, ezért a karakterek néhol elég idegesítőek. Kath és Kim nem kis izlésficammal rendelkező, enyhén buta és naív, elkényeztetett és idióta páros.

Az amerikai verzióban Kath és Kim éppen elváltak ezért össze kell költözniük. Az elkényeztetett duó mindennapjairól 13 epizód készült idáig, és október 9.én kerül bemutatásra. A szereplők pedig Selma Blair és Molly Shannon. Hirtelen nem tudnék jobb szereplőket kitalálni, a két hölgy veszettül jó komika akik sok mindent be mernek vállalni, és ehhez a szerephez kell egy kevés önbizalom.

Már csak a két örült nő megjelenésén is hatalmasakat fogunk kacagni, a fotó bizonyítják, hogy nem a Sex és New York stylistja öltözteti őket.

Címkék: sorozat vicces ajanlo aussie

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr30618764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása