Folytatásos téma

 2008.07.14. 16:50

 

 

Viszzatér a "Beverly Hills 90210".... de miért???????? Tényleg, nem lehet már mit kitalálni? Persze, iszonyatosan szerette mindenki a 90s években, de akkor még persze más volt a viszonítási alap. És persze nem csak a sorozat, hanem egyes szereplőket is újra láthatunk majd. Nagy viták folynak persze hónapok óta, hogy kik lesznek a képernyőn, de már szóna került Jennie Garth, Brian Austtin Green, Tori Spelling, Shannen Doherty, Luke Perry és stb nevek, de a hírek naponta cafolnak illetve konfirmálnak vmit. Gondolom ez a régi szereplőknek nagy szám, mert sinte senkinek nem volt valamire való karrierje a sorozat után. Hát majd meglátjuk, az elején biztos vicces lesz:)

 

Elköltözött a Scrubs (Dokik) Sokeres 6,5 évadot zártak le az NBC-nél, az író sztájk miatt már sajnos nem tduták ugyanott befejezni a történetet. Így a 7. évadot félbe vágva szedték a sátorfát. Jelen pillanatban az utolsó 8.évadon dolgoznak. A pletykák szerint Courteney Cox tv hercegn is leszerződött hozzájuk 1-2 epizódra.

Zach Braff további karrierje miatt nem igazán aggódom, ha senki se lesz rá kíváncsi maximum rendez magának egy filmet. Sarah Chalke iránt is egyre nagyonn a kereslet.

 

 

 

 

 

 

4. évadra is visszatér a "How i met your mother", jelen pillanatban még forgatják és nem lehet tudni mikor kerül a képernyőkre.

 

Címkék: sorozat film scrubs vicces ajalno

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr5567831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása