Bár a Dark Knight volt Heath Ledger utolsó befejezett filmje, halála elött még belekezdett Terry Gilliam oldalán a "The Imaginarium of Dr. Parnassus" c. alkotásba. Gilliam leginkább a Monthy Python cspatból ismerhetjük, illetve az ő agyából patant ki a "Brazil", "Félelem és reszketés Las Vegasban" illetve a "12 Majom" is, de rendezte már Heath Ledgert is a "Brothers Grimm" c. filmben.

Sajnálatos módon nem tudta befejezni a filmet, de mindenképpen ragaszkodik hozzá, hogy mégis vészonra kerüljön. Ledger csalája áédását adta rá, hogy Johnny Depp, Jude Law, és Colin Farrell segítségével befejezzék. Heath felvételein nem fognak változtatni, a 3 színész "Tony" karakterét fogják játszani késöbbi idökben.

Colin Farrell nem csak ebben a filmben kapta meg az elhunyt színész szerepét. A "Dirt Music" c ausztrál filmhez is Heath-et szemelték ki Rachel Weisz mellé. A Tim Winton regényéből készült adaptáció, Nyugat Ausztrália mesés világába kalauzol majd el minkent. Hamarosan Perth-ben kezdőtik majd a forgatás.

Címkék: film mozi kult kultura ajanlo aussie

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr93567966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása