Megnézni: Weeds

 2008.06.16. 17:25

Nem elflejteni, hogy ma este azaz junius 16.-án a "Weeds" aka. "Spangli" aka. "Nany ül a fűben" visszatér a képernyőkre (persze nem itthon).
Szerintem idág a sorozatok közül, ennek voltak a legjobb promos képei, össze is gyűjtöttem egy párat. Illetve, a 4.évad trailerje:





Címkék: sorozat vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr92524093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.06.23. 21:11:09

Ezen képek hatására "gyorsan" beszereztem a első évadot és most fejeztem be.Egyhuzamban az egészet.Kész vagyok teljesen ez állat nagyon ott van.Meghozta a kedvem, hogy kipróbáljam a Marihónalját...
Na jó csak viccelek.De télleg állat, aki teheti nézze meg.

poprocks 2008.06.24. 17:07:11

Igen a sorozat legalább olyan függőséget okoz, mint maga a szer. Az első évadot én is kb 1 hétvége alatt néztem végig. Amúgy egy angol film az alapja "Saving Grace" vagy "Fűben járó bűn" magyarul, érdemes megnézni mert nagyon vicces!
süti beállítások módosítása