Merre jársz Barbarella?

 2008.03.03. 11:44
Robert Rodriguez fene nagy titkolózásba kezdett. Jelen pillanatban 5 filmje van 2008-09-ra bejegyezve ami valjuk be azért egy kicsit sok, és szinte egyikről se tudni semmit! A Sin City folytatását már egy pár éve tologatja, közben aláírt egy Barbarella remake-et, lesz egy új gyerekeknek szóló filmje, meg egy kis elhagyhatatlan emberölés. Persze még egyiket se kezdék el forgatni, szereplőket se szerzett, és olyan nagy a csend az összes körül.
  • Barbarella- 1968-ban készült, Jane Fonda főszereplésével. A 41. században játszódik, Fonda megbízást kap, hogy ölje meg a gonosz Duran-Durant ( amúgy inenn a zenekar neve is), aki képes olyan élvezetekben részesíteni az embereket, hogy bele is halnak. Közben Fonda minden alkalmat megragat arra, hogy minél kevesebb ruha maradjon rajta. A Film körül nagyon nagy a titkolózás. Ez annyit tesz, hogy még semmit se lehet róla tudni, vagyis lehet, csak az infóért fizetni kell, de én inkább várok:)
  • Machete- Elvileg júniusban kezdik forgatni, és csak Danny Trejo neve konfirmált. Egy átlag emberről szól aki végezte a munkáját, de miután a főnöke elárulja, véres lázadásba kezd a cég ellen!
  • Shorts- gyerekfilm, és annyit lehet tudni, hogy majd elkezdik forgatni...nem sok:(

Ha valaki többet tud, mint én az kérem írja meg!

Címkék: film mozi kultúra robert rodriguez

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr44363181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.03.05. 20:12:59

Nem hiszem el, hogy Machetét még el se kezdték forgatni:) Én úgy tudtam 2007 júniusában kezdték el, de akkor tévedtem:) Nagy a herevere Rodriguezéknél... Legalább Barabellát csinálhatnák már, Rose McGowan-nel nem lenne rossz;)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.18. 12:10:46

Machete majd dvd-n jön valamikor idén, Barbarellát meg inkább egy B filmként tudnám csak elképzelni

Ez itt a Bé · http://thisismynewshit.blog.hu 2008.03.31. 07:37:53

A Machete amcsiban már kint van. Hogy hozzánk mikor ér el? Az jó kérdés.

Status Updated: 3 February 2008
süti beállítások módosítása