Scralett Johansson énekelget!

 2008.04.27. 10:58



Már régóta lógott a levegőben Scarlett albuma, amióta felkapott színésznő lett belőle, gyakran hangoztatja, hogy szivesen énekelgetne, játszana musicalekben, stb. Mondjuk ezzel sokan vannak így és nem egy színésznőcske albumát buktatták meg a kritikusok (joggal).

Az "Anywhere I lay my head" c. album 10 Tom Waits dal feldolgozását tartalmazza, háttérben pedig David Bowie hangja szól 3 dalon, illetve "Songs for Jo" új szerzeményen. Bowie és Johansson egy bulin találkoztak és úgy gondolták, hogy jó párost alkotnának. Az albumon dolgozott még Nick Zinner a "Yeah Yeah Yeahs" gitárosa, de leginkább a "Tv on the Radio"-ért felelős Dave Sitek-nek köszönhetjük a lemezt. Az "Anywhere I lay my head" május 20.-án jelenik meg, elvileg világszerte. Viszont 1-2 dal már fent van a neten természetesen.

Én 3 dalt hallottam, szerény véleményem:
Scarlett énekhangján igazán meglepődtem, nagyon karakteres, rekedtes, és elég szépen cseng. Viszonylag jól énekel. Pozitív, hogy nem vonult el olyan olcsó pop irányba, mint Lindsay Lohan vagy Paris Hilton, és megmaradt egy rétegesebb zenénél, mondjuk neki nem sok köze van a dalokhoz, de mégse adja a nevét egy olcsó szeméthez. Mondjuk feldolgozásokat  készíteni nem egy nagy kihívás, főleg ha David Bowie liheg a nyakadban, kicsit több eredetiséget vártam volna tőle, de még mindíg jobb az eredmény, mint Madonna  cukorkája.

És itt van 2 dal az "Anywhere I lay my head"  és a "Falling Down" rajongók által készített klippek(?)..srácok gyönyörködhettek a fotókban:)

Címkék: zene film kultúra album

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr7444039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása