Először is Madonna rajongóknak üzenem, hogy a Ticketpro Február 20.-tól kezdi árulni Őfelsége koncertjére a jegyeket, nem akármilyen borsos árakon! A nagy esemény Aug 22-én kerül megrendezésre a Kincsem Parkban. Jegyek 15-30 e Ft között vannak (állóhely) de 110-ért VIP csomagot is vehetünk ahol igazából nem is találkozhatunk az énekesnővel, viszont vacsorázhatunk egy jót(?).

Idei első fesztivál fellépők.

Ma került fel a Sziget honlajára a Volt fesztivál első befutói. Nem kicsit lesz izgalmas, mivel itt lesz a hamvaiból feltámadott Limp Bizkit, Marily Manson és Franz Ferdinand is. Ezek szerintem igen tuti nevek, ha már a Volt-on ilyen alakok lépnek fel akkor vajon ki lesz a Szigeten? Persze még semmi biztosat nem lehet tudni, de rengetegen pletykálnak a Metallicaról, a hamarosan turnéra induló Green Day-ról és még a Blink-182 is szóba került, hiszen napokban jelentették be, hogy ismét összeállnak. A közelben fog koncertezni a Gogol Bordello és az Arctic Monkeys is. Namost ha ennek még csak a fele is igaz lenne, már a fellegekben járnék, bízzunk abban, hogy minél hamarabb bejelentik az első neveket.

Ami idegesít:

Ha még egyszer valamelyik TV csatorna vagy rádió használja saját maga reklámozására a The Hives Tick Tick Boom c. dalát én esküszöm földhöz vágom a TV-met.  Most hirtelen mindeki rájött a UPC reklám óta, hogy nem csak Kozsó és Győzike létezik? Persze, hogy az embereknek tetszik a jó zene, talán nem ártana néha azt is játszani? Tényleg kivagyok, hogy nem tudnak valami eredetit kitalálni? Amúgy a UPC reklám nekem nagyon bejött.

 

A két dal amit a héten megállás nélkül hallgattam:

az Aussie Little Birdy- Brother c. nótája

 

Florence and the Machine- Dog days are Over

 

 

 

Filmzene amit MINDENKINEK hallania kell: Rock'N'Rolla

Lehet a film nem volt mindenkinek a kedvence és többre vártak, de Guy Ritchie-nek elég jó izlése van zenék terén, és ez az album simán viszi a prímet az eddegi válogatások közül!

 

  1. Dialogue Clip: People Ask The Question – Mark Strong
  2. I'm a ManBlack Strobe
  3. Have Love Will TravelThe Sonics
  4. Dialogue Clip: No School Like The Old School – Various Artists
  5. BankrobberThe Clash
  6. The Trip – Kim Fowley
  7. Dialogue Clip: Slap Him! – Various Artists
  8. Ruskies – Steve Isles
  9. Outlaw – War
  10. Waiting For A Train – Flash And The Pan
  11. Dialogue Clip: Junkies – Lil Wanka and his followers
  12. Rock & Roll QueenThe Subways
  13. The Gun – Lou Reed
  14. The Stomp – The Hives
  15. We Had Love – The Scientists
  16. Dialogue Clip: Sausage & Beans – Various Artists
  17. Mirror In The Bathroom – The Beat
  18. Funnel Of Love – Wanda Jackson
  19. Such A Fool – 22-20s
  20. Dopilsya – EX SEKTOR GAZA
  21. Negra Leono – Miguelito Valdes [9]

Érdekességként Ex SEKTOR GAZA- Dopilsya c. dalát emelném ki. Mivel ebben a filmben most kevsebb a zsidó és több az orosz , ezért egy fasza kis russki dalt is be kellett dobni, ami inkább viccesebb, mint jó. A dal kb arról szól, hogy a srácok elmentek piknikezni, jól benyomtak és vámpírok és zombik jelentek meg akik megróbálták elvenni tőlük a saslikot.... Mondjuk akik látták a filmet tudják, hogy az egyik legkeményebb jelenetben hallhatjuk..már csak ezért is vicces.

 

 

 

Címkék: zene film koncert videó fesztivál madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr53941243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása