Hamarosan: Cadillac Records

 2008.11.15. 17:37

 

 

Chicagoba visszatér a jazz és a blues, az év zenés filmjében, a "Cadillac records"-ban. Az 50's években játszódó filmeb olyan zenész klasszikusokat ismerhetünk meg, mint Muddy Waters, Etta James, Chuck Berry, a Rolling Stones és stb stb stb.

Etta James-t Beyoncé alakítja aki meglepően jól néz ki, az énekes ikon bőrében. Bár kicsit kezd unalmasá válni Knowles kisasszony afró amerikai énekesnő monopóliuma a filmiparban. Talán ha kap egy Oscart akkor megnyugszik, de bizonyítani is kéne. Külön meglepetés Emmanuelle Chirqui akit az Entourage-ból ismerhetünk leginkább, mint milliomos papa kislánya. De szerepel még a filmben Mos Def, Jeffrey Right, Colombus Short, sok sok színesbőrű színész és Adrian Brody is aki nélkül akár egy blaxploitation is lehetne.

A rendező és író Darnell Martin kezei közül idág sorozatok kerültek ki, mint pl at "ER" vagy a "Law and Order". A bemutató december 5.-én lesz, természetesen a tengeren túl.

 

Címkék: zene ajánló előzetes film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr19770604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2008.11.22. 09:09:50

Nagyon hangulatos az előzetes. A feltörekvő Rolling Stones :)

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.22. 11:01:37

Az biztos, hogy jó dalokat fogunk hallani, de a film is jó lesze-e?

nyuszisz 2008.11.22. 13:51:12

Meglátjuk. Beyonce filmjeit nem ismerem, valahogy nem voltam kíváncsi egyikre sem. Adrian Brody viszont szimpatikus, a King Kong kivételével mondhatni minden filmjével elégedett voltam, amit láttam.

Nemrég a városban két tizenéves lény mögöttem úgy áradozott Beyonce-ról, mintha ő lenne az isten(nő) :)

poprocks 2008.11.22. 17:51:39

nekem is volt egy ilyen korszakom de szerencsére kinőttem:)

Amúgy Beyoncé filmjeivel nem vesztettél sokat....
süti beállítások módosítása