Aki szereti Bret Easton Ellis bizar és kicsit megdöbbentő észjárását, annak már nem kell túl sokat várnia, mert ismételten adaptáció kerül a mozikba. Igazából jelen pillanatban 3 könyvének megfilmesítésének a  munkálatai fonynak, de én most a "The Informers" 

A történet a 80as évek LA-ban játszódik, határokat nem ismerő, "starocskák", zenészek, színészek nem sok moralitást ismerő világában. Ahogy én az írót ismerem lesz itt félreértés, erőszak, sok szex drog és Rock'n'roll, meg persze még egy kevés szenvedélybetegség. Nem mintha bárkit skatulyába szeretnék dugni, de ha az uriember ehhez ért akkor....

A színészek...hát jó színes a felhozatal: Brad Renfro - halott, pont 1 héttel Heath Ledger elött halt meg, szegényről annyira megfeledkeztek, hogy még az Oscar-on is elfelejtettek megemlékezni róla.  Winona Ryder- őt mégis honnan szedték elő?????!!!! És még sorolhatnám: Billy Bob, Mickey Rourke, Kim Basinger. Amber Heard, aki most van a feltörekvők sorában, bár sok mindenben játszott de mégis kevesen emlékeznek rá, és Rhys Ifans, aki úgyszintén egy érdekesen összetett figura.

A filmet Gregor Jordan ausztrál pasi rendezi. Hát az ő nevéhez a "Ned Kelly" c film fűződik ami szerintem egyszerüen katasztrófális volt, de közreműködött a "Buffalo Soldiers"-ben ami viszont plusz pont.

A "The Informers" 2008 Októberében jelenik meg...
c.-ről szeretnék 1-2 mondatot szólni.

Címkék: film mozi kultúra bret easton ellis

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr95390145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása