Kritikán aluli: Dan in real life

 2008.03.20. 23:25
Nekem Steve Carell neve egy ideig biztosítékot nyújtott egy felhőtlen kacagásra, de úgy látszik neki is lehetnek igen csak rössz döntései.
Hogy milyen a "Dan in real life"? teljesen átlagos és kiszámítható, egyszerüen egy 2 perc eredeti ötlet nincs benne, olyan mintha kb 5 B kategóriás középszerű, családi moziból nyomtak volna egy mix-et, és az eredmény meg siralmas lett.

A story röveiden ennyi: egyedülálló öregedő apuka akinek szeretet problémái vannak a három lányával vidékre utazik a tökelétes nagycsaládjához, a tökéletes vízparti nyaralóba/telelőbe, ott mindenki szereti egymást és boldogok és nevetgélnek, minden olyan tökéletes, de Steve Carell beleszeret a tesója (Dane Cook) baratnőjébe (Juliette Binoche) , ezt persze titkolniuk kell, de ugye persze kiderül, mindenki utalni fog mindenkit, de a persze a végén kibékülnek.... SIRALMAS!!!!! és persze unalmas és nem vicces.

De nem csak a történet, hanem úgy az egész mozi nem all össze. Pl. Dane Cook és Juliette Binoche páros azért annyira nem működik, és engem kifejezetten irritált amikor egymás mellett alltak, abszolut nem megyőzőek. Amúgy szerintem Dane Cook-nak inkább a comedy centralban lenne a helye ahonnan jött, mert színésznek annyira nem jó.

Remélem Steve Carell következő filnje elfogadhatóbb lesz!

Címkék: kritika film mozi kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr71390163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása