Ha te is azok közé tartozol aki a "Sin City" vagy a "300" látványvilágától elcsöppent, és szerinted Frank Miller egy zseni, akkor már nincs mesze, "csak" 1 évet kell várnod.
A "300" bemutatója után Mr. Miller közölte, hogy "Ez volt az utolsó olyan műve, amit nem Ő rendezett" és úgy néz ki, hogy tartotta szavát.  Nem is 1, hanem rögtön 3 filbe fogott:

  • The Spirit (16.01.2009)
  • Sin City 2-3 (2009)
A Sin City-ben marad az eredeti felállás, esetleg Johnny Depp és Rachel Weisz-el kibővülve.
Már kb 2 éve projectbe volt véve a film, de nem sok hír van idáig róla sajnos.

A The Spirit ár elvileg (post-production) státuszban van, de akkor minek ennyit várni? Amúgy a főszereplőK: Scarlett Johansson, Samuel L Jackson, Eva Mendes, Jamie King. A story kb annyi, hogy Central City meggyilkolt hőse lélekben visszatér, hogy megküzdjön a gonosszal.

Tennék fel képet de sajna még nincs:(

Címkék: film kultúra frank miller sin city the spirit

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr9362646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.03.02. 23:23:04

Még biztos sok időt vesz igénybe az utómunka a Spiritnél, viszont azt már nagyon várom. A Sin City 2 iránti lelkesedésem kitartott amikor 06-ról 07-re tolták, sőt akkor is amikor 07-ről 08-ra. De az, hogy ezek után azt mondták 09 se biztos, és egyszerüen bedobták a projektet a development hell-be az nagy kicseszés a fanokkal (ejnye Rodriguez/Miller). Irhatnál amúgy ebbe a rovatba arról is mivel tököl RR. (Gondolok itt a Barbarellára)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.03. 23:54:21

Sin City-hez lehet h Banderas is odacsapódik.
süti beállítások módosítása