Indiana Jones és James Bond után megtanultuk, hogy mindig csak egy magányos ember kell, hogy megoldjuk a konfliktusokat és megmentsük a világot. Nem kellenek katonák vagy politikusok, csak egy bevállalós figura. Ezt a szerepet most Morgan Spurlock vállalta magára, Big Mac habzsolás helyett, inkább elutazott a Közel Keletre és ajtókon kopogtatva keresi a világ legveszélyesebb emberét. Persze közben nem árt tudni, hogy ki is az a Bin Laden, meg, hogy honnan jött, meg mit miért csinál(t).
Egyre népszerűbb ez a "leleplező" dokumentumfilm stílus, és kíváncsi vagyok, hogy mit hoz majd ki belőle.  Mondjuk furcsa?, hogy hazájában a legtöbb ember meg se tudja mutatni a térképen Afganisztánt, de mindenért a terroristákat okolják..., meg persze minden ember az.
Több filmes blog oldal már azt híreszteli, hogy Spurlock tényleg megtalálta Osama-t, vagyis, hogy "közel került a Szent Grál-hoz", de a rendező még nem volt hajlandó nyilatkozni.


Where in the World is Osama Bin Laden?
c film Áprilisban jelenik meg az államokban.
www.whereisobl.com

Címkék: film mozi kultúra dokumentumfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr84359222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása