A mesevilág és a a horror nagy kedvelője, Tim Burton most zsebeli be az utolsó elismeréseket a "Sweeney Todd" c filmért és máris 3 új project van a láthatáron. Én ennek nagyon örülök, főleg, hogy az egyik az "Alíz a Csodaországban"(2010) lesz. Szerintem jobb rendező kezébe nem is kerülhetett volna a film (mondom ezt úgy, hogy még 1 percet se forgattak le belőle), de Tim Burton esetében mindig is elfogult voltam. Kevés olyan rendező van aki a tündérmeséket is képes a földön tartani, és a szépet egy filmben el tudja adni a groteszk és a vérfürdő mellett.

Szereplők még nincsenek, én csak nagyon remélem, hogy Alízt nem Helena Bonham Carter fogja játszani. Nem azért mert nem kedveltem, csak nem igazán tudnám elképzelni a szőke kislány szerepében, mert valljuk be Ő maga is úgy néz ki, mint egy Tim Burton film.

Frankenweenie(2009)- ismét egy animació, egy kisfiú kutyáját halálra gázolják, majd a gyerek újra éleszti és próbálja megszerettetni az emberekkel.... Burton 1984-ben már leforgatta a filmet, de sose jelent meg.

The Spooks Apprentice (2009)- ördögűzés, boszorkányság, varázslat... nem lepődtem meg.

Címkék: mozi filmvilág tim burton

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr88358799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.01. 10:46:46

Na ezek a jó hírek! Imádom Tim Burton-t, minden filmje élményszámba megy.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.03.02. 20:00:15

Burton és Alíz? Ez nagyon nagy királyság lesz. Bonham Carterről én mindig azt hiszem, hogy idegesítő lesz aztán végülis eddig minden Burton filmbe tökéletesen passzolt.
süti beállítások módosítása