Kritikán aluli: 3 dal...

 2008.07.27. 17:21

Tényleg nem szeretek olyan dolgokról írni amik nem tetszenek. Inkább szeretek ajánlani valami jót, minthogy más munkáját húzzam le a sárga földig, pedig most ez lesz.

Kicsit kiábrándultam az ausztrál zenei világból az utóbbi időben. Arra fele az a divat, hogy a híresebb zenekarok, amiből legalább annyi van, mint Franciaországban jó bor, várnak akár 3-4 évet is 2 album megjelenése között. Szépen lassan kezdenek a régi nagy kedvencek visszatérni és elég siralmas a helyzet. Az elmult 2 hétben 3 olyan zenekar is készült új kislemezel amit imádok, nevezetesen: The Living End, Sneaky Sound System, és a The Vines.

És hát, hogy is mondjam..leginkább a The Living End esetében lepődtem meg. Zenéjük már körbejárta az egész világot, aki ismerte és szerette az a tényleg dallamos, érdekes punk-rock stílusuk miatt volt. "White Noise" címen adtak ki kislemezt, és albumot, aminek..szinte köze nincsen a szeretett zenéhez. A melbourni banda ugyanarra az útra jutott ahova a hírhedt Silverchair... hátat fordítva saját stílusuknak, rádió, és pop-barát, tingli tangli nyávogást adnak elő.

 Ime a klipp:

 

A Sneaky Sound System is elég nagy sikereket ért el, elektro vonalon, de inkább csak saját hazájukban. Szerintem egész türtehtő zenéjük van, de hosszú távon egy kicsit unalmas..kitaláltak maguknak egy stílust és egy hangzást amihez mindenféle képpen ragaszkodtak. Új dalukban "Kansas City" sincs ez másképp...egyszerüen egy az egyben ugyanaz, mint idáig bármilyen slágerük. Tényleg ezen dolgoztak több, mint 3 évet????!!!!!

Persze nem rossz az amit csinálnak, mert legalább saját stílusukat nem hazudtolják meg, de a pop iparban mégis csak produkálni kell, hogy életben maradj..

 

 

The Vines- He's a Rocker.... , erre meg csak annyit tudok mondani, hogy fujj fujj fujj és, hogy MIEZASZAR???!!!!

 

Címkék: zene video kritika aussie

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr50588039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása