A "Will and Grace" utolsó részében az volt a legrosszabb dolog, hogy tudtam, hogy nagyon sokáig nem nevethetek még Megan Mullally poénjain. A színésznő, aki nemsokára betölti az 5X-et, szinte minden díjat bezsebelt, Karen Walker figurájáért. Kevesen vannak nők között olyanok, akik egy bizonyos korosztály után ennyi mindent be mernek vállalni, illetve teljes komolyságal meg tudják tartani gyermeki énjüket.

Közel 40 éves volt, mikor a W and G.ben felfedezték. Azonal megnyerte a közönséget, pedig egy ellenszenves, gonosz, alkoholista milliomost alakít. Mégis mindenkinek kedvence lett, mert szerethetővé tette a figurát, másrészt nem akarmilyen hangon  beszelt 8 évadon keresztül. (Ez persze a magyar szinkronban nem jön át, Megan végig hihetetlenül magas egérhangon beszélt, ami a karaktere része volt. Magyarul ezt a "kis" dolgot kihagyták)

Persze a W and G befejezése után, őt is skatulyába zárták, mindenki csak "Karen"-ként ismeri. Felkérték , hogy legyen a "Shark Tale" mese egyik hangja, persze az lett volna a feladat, hogy beszeljen úgy, mint "Karen"...de a hangot levédte a Fox studio....

Ismét sorozatszerepre találták meg, ahol partnere Alicia Silverstone lesz. Anya-lánya párost alakítanak majd a "Bad Mothers Handbook" vígjáték-sorozatban. Kb annyit lehet tudni a történetről, hogy egy olyan anya-lány-nagyi életét követhejük nyomon, ahol mindanyian túl hamar estek teherbe és prübálják kioktatni egymást az életről stb....

Sajnos ne tudni,hogy mikor kerül a képernyőkre a sorozat, de én már nagyon várom:)

 

 

 

 

 

 

Címkék: sorozat vicces will and grace ajanló

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr43537547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása