Mondóka: Egy kis ez egy kis az!

 2008.11.22. 18:28

Kicsit lusta vagyok írni, és rohannom is kell, ezért egy postba sűrítem a mondandómat.

 

Mindenki menjen el és nézze meg a "Vicky Christina Barcelona" c. Woody Allen filmet. Ha minden jól megy akkor holnap le is írom, hogy miért. Egyik főszereplőnek pedig ma van a születésnapja, Scarlett Johansson ma 24 éves!Ime a dal mely vegigkíséri a filmet. Woody-tól szokatlanul nem jazz dalról vagy operarészletről van szó.

 

 

Hazánkban február 29-én mutatják be a Changeling c filmet. Iszanyatosan várom, nagyon szeretem Clint Eastwood filmjeit. Főszereplője Angelia Jolie aki gyermekét szeretné megtalálni. A történet a 20as évek Los Angelesében játszódik, és valós eseményeket dolgoz fel. Már most Oscar díjas filmnek állítják be, pedig nem rég mutatták be.

 

Az az igazság, hogy kb 4 olyan Angelia film van amit én kedvelek, és bár remek színésznő, szerintem kicsit néha rosszul választ könyvet. Reméljük a Changeling kivétel.

 

És a végére egy dal. Néha tényleg nem értam az ausztrálokat, bár nagyon kellemes kis dalokat tudnak írni, de legalább annyi szemetet termelnek, mint Kozsó a 90s években. Jelen pillanatban a következő dal vezeti a toplistákat.

Natalie Bassingthwaighte- Alive ( A hölgynek már a neve is szép)

 

Címkék: zene ajánló film mozi aussie woody allen

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr44783082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.bubsy (törölt) 2008.12.02. 07:29:44

milyen furcsa angelina ebben a szerepben.
süti beállítások módosítása