Kicsit mérgelődöm, mert mostanában igazán nehezen megy itthon a letöltés....így úgy érzem lemaradok dolgokról:) Igazából nem tudom mi történhetett olyan mintha elvágták volna, a köztem és sorozatos világ közötti összekötő utat. Borzalmas érzés:) Akinek van vmi tippje szóljon:)

 

Viszont, sikerült még 2 sorozatot elcsípnem, nevezetesen a Worst Week illetve a Kath and Kim-et.

Kath and Kim: Azonos című (rendkívül sikeres) aussie sorozat amerikai remake-je. Főszerepekben Selma Blair és Molly Shannon. Mondjuk csak egy részt láttam idáig belőle de nem vagyok nagyon elragadtatva. Pont az hiányzik belőle ami aussie társát oly sikeressé tette, az abszolút túlzás. Az eredetiben kegyetlen módon kifigurázzák az aussie nőket ( és azért rajtuk van mit), rámentek a tudatlanságukra, az egyszerűségükre, és persze arra, hogy MINDENT elhisznek amit a Tv mond. És ugye borzalmas öltözködési stílusukra.

Amikor első képek megjelentek Selma Blair filmbeli ruhatáráról, kezdtem bízni abban, hogy ez jó lesz. És bár az öltözékek néha tényleg elég ocsmányan néznek ki, mégse elég ocsmányak. Illetve nem nem állítják be őket annyira butának mint amennyire ezt a sorozat megkívánná. Olyan, mintha az alkotók nem mertek volna nagyon a végletekik elmenni. Mondjuk ettől függetlenül szórakoztató, és igen csak erős idegzetű embereknek ajánlom, és hát nem egy "pasis" sorozat:)

 

 

Worst Week

Ismét egy remake, az angol "The worst week of my life" került a kamerák elé. Szerintem zseniális. Kicsit alap történetben a "Meet the parents"-re emlékeztet, de annál ezerszer viccesebb. Sam arra kényszerűl, hogy 1 hetet eltöltsön leenndő apás-anyós házában, mert kedvese apjának születésnapja lesz, így összeáll az egész család. Persze a papa nagyon gyanakvő, és Sam barátnője meg terhes is amit nem mernek elmondani.

Amint elkezdődik a hét úgy néz ki, hogy Sam lesz a világ legszerencsétlenebb fickója, és abszurdnál abszurdabb helyezetekben találja magát. Érdemes belemerülni zseniális vígjáték.!

 

Címkék: ajánló sorozat vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr52726359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JO 2008.11.19. 22:24:19

már majdnem hivatalos oldala a worst weeknek ferinet.lapunk.hu
süti beállítások módosítása