Kritikán aluli: A Spanom Csaja

 2008.09.27. 11:06

 

Amikor moziünnep van akkor megengedett közepes minöségü filmet nézni, a dömping miatt mindennek bele kell férnie..idáig ezt gondoltam.

Maga a film úgy ahogy van rossz. Rossz a story (bár egyszerű romantikus vígjáték sémára épül, ahol rögtön tudjuk mi lesz a film vége, mégsincs benne 1 eredeti poén sem), rosszak a színészek, mint már említettem nem vicces, viszont vontatott és unalmas.

Tank (Dane Cook) amolyan anti Hitch, igazi segfejet játszva randira hív csajokat, hogy azok visszamenjenek a régi pasijukhoz. Justin (Jason Biggs) pedig halálosan szerelmes kolléganőjébe Alexisbe (Kate Hudson) aki úgymond csak barátnak szeretné őt, és élvezni szeretné még az életet mielött leragad egy "jó srác" mellett. Ezért Justin megkére Tanket aki a rokona, barátja, és lakótársa egyben, hogy szedje fel Alexist.

Na ha ezt telepakolták volna jobbnál-jobb dumákal, vagy 1-2 komikus helyzettel még nézhető is lett volna. De ehelyett nem hallunk mást csak kliséket, és egy rendkívül idegesítő Dane Cook-ot. Nem tudom, hogy minek próbálkozik ő a színészettel amikor láthatóan nem tud játszani. Ugyanazt adja elő amit saját showjában, de ott legalább vicces, ugyanez filmen nem működik.  Az írónak Jordan Cahan-nak ez volt az első filmje, és láthatóan egy Dane Cook szerü figurára írta, és közben a "Good luck Chuck" járt az eszében. Az eredmény pocsék. Jason Biggs pedig annyira jelentéktelen az egész film alatt, hogy nem is szeretnék vele többet foglalkozni. És aztán itt van Kate Hudson, aki számomra a szép és tehetséges kategóriából lecsúszott a "csaj aki szar filmekben jétszik" kategóriába! Hát, hogy vállalhat el valaki ilyen filmeket?

Összegzés: 3/10, Imdb 4.8/10

Címkék: kritika film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr81684184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.09.29. 23:02:05

Nem is! :D
Én a nap harmadik filmjeként megtekintve tök jól elnevetgéltem rajta a baráti társaságommal, meg a közönséggel. Estére, lazításnak pont jó volt :)
süti beállítások módosítása