Ahogy drága Ádám barátom mondta: "az Unicef mindig jó felületeket talál magának" -ő itt a Barca mezére gondolt, az Unicef most rögtön 2 új arcot talált magának. Bár a Gucci divatház és az Unicef már 2004 óta összefonódtak, Riri új a képben. Az énekesnő a "Tattoo heart" nevű kampány arca lesz, mely emblémakkal ellátott termékek eladása után 25% az unicef számlájára megy.

A tremékek a karácsonyi roham elött november/december derekán fognak a boltokba kerülni.

Én imádom az unicef kampányokat, mindig elég lényegre törőek és emlékezetesek. Mondjuk, egy olyan céget is válszthattak volna, mely több ember számára hozzáférhető, én például kevés olyat aki azonal Gucci táskáért fog rohanni. Persze az utóbbi időben Rihanna arcával is bármit el lehet adni, a hölgynek amúgy egy saját jótékonysági szervezet is van amely "The Belive Foundation"-ra hallgat.

 

Ősszeválogattam 1-2 Unicef reklámot a kedvencekből:

 

 

 

 

 

 

Címkék: kampány zene kép kultúra unicef

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr18591268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanna 2008.08.09. 15:00:31

hat en azt gondoltam h maga rihann ais be fog ide szalni! de nkm 8

poprocks 2008.08.10. 18:49:32

Biztos szepek lesznek a fotok..vagy ir a reklamhoz egy dalt:)
süti beállítások módosítása