Ha most nagyon nagyon rossz indulatu szeretnék lenni (már pedig leszek is), nem tudom miért gondolta úgy Robert Rodriguez, hogy a producerek tapsolni fognak örömükben, ha minden filmjében Rose McGowan lesz a főszereplő.

A rendező a következő 3 remake projectjéhez (Barbarella, Red Sonja, Woman in Chains) is kedvesét szemelte ki. Ez nagyon széo és jó ötlet, de valjuk be, az egy dolog, hogy a hölgy tényleg atraktív, de egy középszerü színésznő, akinek leginkább Tv-s sikerei voltak, illetve híres párja miatt figyelt fel rá a világ. Bizonyos esetben tényleg elég ha egy bombázó nevével hirdetnek filmet, de ilyen kaliberü produkcióknál, ahol esteleg komolyabb elvárások is lehetnek nem elég a szép pofi. Illetve szaladgál még 1-2 szépség Hollywoodban.

Rodriguez is érezte, hogy az ötlet nem fog összejönni, mert Rose nevének említése után senki nem akart pénzt adni, hogy a filmet finanszírozni tudja. És a nagy szerelemnek az lett a vége, hogy a páros szakított egymásal.

Gondolom ennek most több színésznő is nagyon örül, mert ezek a filmek eléggé a középpontban lesznek..kiváncsi vagyok, hogy Rodriguez kit talál magának..., illetve talán már épp itt az ideje, hogy befejezze a filmjeit (Sin City 2-3, Shorts, Machette)..néha az az érzésem, hogy jó dolgában azt se tudja mit csinál...

 

Címkék: film kult robert rodriguez

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr15553392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása