Tim Burton hezitál

 2008.06.28. 12:54

Kedvenc rendezőm nem győz válogatni a filmek között. Az utóbbi fél évben több filmes project-et kötöttek már a nevéhez, de mindegyiket lemondta, és inkább produceri feladatokat vállalt (9, Ripley belive it or not). De sajnos úgy néz ki, hogy nem ő rendezi az "Alice in wonderland" c mese filmes verzióját. Ez nagy kár, illettek volna egymáshoz.

Jelen pillanatban még mindig a "Frankenweenie" animációs filmen dolgozik (mely saját régi munkájának remake-je lesz). Illetve az új project címe: "Dark Shadows" ez ismételten egy remake lesz. A fent említett film az azonos cimü 60s évek beli sorozat mintájára készül. Ez egy egészen furcsa szappan opera volt, ahol a még furcsább kicsit Adams Family szerü Collins család és barátaik életét követhettük nyomon.

Tudjuk, hogy Burton szereti a vámpírokat, a farkasokat, a szellemeket mindent ami nem "emberi", szóval ez a történet is tényleg neki való. Azt suttogják, hogy Johnny Depp már el is vállalta "Barnabas Collins" szerepét.

Ha Tim Burton nem mondja le, akkor a film 2010-ben fog megjelenni. Furcsa, hogy az utóbbi időkben elszaporodtak nála a remake filmek. Vajon miért lehet ez?

Az eredeti Collins család.....

 

 

 

Címkék: film kult ajanlo tim burton

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr37543264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása