Eladva a Dark Knight

 2008.06.28. 13:44

 

 

Úgy néz ki, hogy a "Dark Knight" lezs minden idők legsikeresebb Batman filmje. Az Államokban Júlis 18.án megjelenő filmre már szinte minden jegyet eladtak, több mozi arról számolt be, hogy teljesen át kell variálniuk azon a héten a vetítéseket, hogy be tudják fogadni a rajongókat.

Akik látták a filmet (a kiválasztottak) mind Heath Ledger Oscar díjáról beszélnek. Szerintem ő lenen az első aki halála után kapná meg a szobrocskát, de ha tévedek kérlek szóljatok. Joker figuráját így jellemezték: Maga a megtestesült gonosz. Nem pénzért vagy hírnévért hajtja végre büntetteit, hanem azért, hogy az emberiséget szenvedni lássa.

Olyan ez a felhajtás körülötte, hogy maga Batmanről már szinte mindenki meg is feledkezett...

 

 

 

Címkék: film kult ajanlo

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr34543333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.07.03. 16:07:05

Hatalmas a hype és az elvárások majdnem az égig nőnek, de ha a film meg tud felelni nekik....akkor az év filmje lehet és természetesen a legjobb Batman mozi is.

poprocks 2008.07.03. 16:10:31

Nézd, többen látták már és kb mindenki ugyanazt mondta... és remélem nekik lesz igazuk:)
süti beállítások módosítása