Érthetetlen szenvedélyt és vonzalmat érzek Dél-Arkia iránt (akik ismernek tudják, hogy miért:)), akik nem...: az emberek tehetségesek, okosak, életrevalóak, az ország pedig leírhatatlan! Persze ott is megvannak a problémák, amikhez képest a magyar helyzet séta a parkban de nem félnek kezdeményezni, és legtöbbször bejön neki!

a Why Democracy? www.whydemocracy.org is d-afrikai kezdeményezés, és az egyik filmjüket Oscar-on is nagyben elismerték.
Érdekes tény, hogy d-afrikában teljes sajtószabadság van , a cenzúra ritkán létezik. Az oldalon lehet találni pro és kontra videókat a témáról.

Válogatás a kedvencekből:
1, Honda reklám. Nem is a reklám itt a fontos hanem a benne szereplő dal. Az előadő a néhai "Springbok Nude Girls" a dal "Blue Eyes".  Nagyon szép. 2, "Musica" reklám, DA legnagyobb online zene boltja! Vicces, és jó a színész srác, Jonathan Hearns-nek hívják:) 3, Dave Matthews Band, bár a zenekar amerikai, de Dave Matthews Durban-ben született! Életem talán egyik legjobb koncertje volt!

Címkék: zene reklám film kultúra vicces sa

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr36430719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása