Mostanában fut itthon a "Bucket list", én úgy gondolom, hogy érdemes megnézni, aranyos film, mondanivalója is van, és a szereplők se éppen rosszak.                
Edward Cole (Jack Nicholson) az amerikai milliomosok típusbetegségében szenved, akaratos, és céltudatos személyiségét nehez tudjál alviselni, és csaldja se áll vele szóba, a ketyegője és fel akarja mondani a szolgálatot, így saját korházának az ágyát nyomja.  Mellette fekszik Carter Chambers (Morgan Freeman), aki két kezű munkával kereste a kenyerét, és úgy élte az életét, hogy magára sose maradt már ideje. Bár ez a két ember normál körülmények között sose elegyedett volna szóba, ebben a kiszolgáltatott helyzetben kénytelenek néha beszélgetni. Tudják, hogy nincs sok hátra, és furcsa mód elhatározzák, hogy összegyüjtik egy papírra azokat a dolgokat amiket nem volt szerencséjük az életükben megcsinálni, és mivel már nincs sok veszteni valójuk, úgy gondolják, hogy valóra váltják álmaikat!

Mondjuk a film nem változtatta meg az életem, és valószínüleg nem fog klasszikusnak vagy kult filmnek számítani, de a néző azt kapja amire számít, egy kellemesen szórakoztató filmet, és egy kevés kalandozást. Mondjuk utána én elgondolkodtam azon, hogy milyen extrém dolgot kéne kipróbálni, hogy nehégy a végén lekéssek róla!
Én kifejezetten örültem Sean Hayes szerepének, őt a "Will and Garce" c sorozatból ismerheti a közönség, ami 8 éven keresztül világsiker volt, itthon is futott, de olyan förtelmes magyar hangal, hogy teljesen élvezhetetlen volt és minden vicces részt félrefordítottak! Hayes rengeteg díjat elnyert a "W and G"-ben nyújtott szerepéért, és rendkívűl tehetséges színész akinek még nem ért véget a karrierje!

Bucket list trailer, és "Will and Grace" videó:

Címkék: kritika film mozi kultúra jack nicholson will and grace

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr79407303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.04. 12:00:01

Elég közepes film, ami Nicholson és Freeman nélkül a tékákba landolt volna egyből
süti beállítások módosítása