"Ki mondta, hogy a nők nem viccesek?" mondat látható a Vanity Fair címplapjan, és három hölgy, Sarah Silverman, Tina Frey, és Amy Phoeler. A képeket természetesen Annie Leibovitz készítette. Imádoma  VF-t, és az 7 euro már csak a cimplapokért meg szokta érni.
De vissza a témához. Alessandra Stanley-nek, a cikk szerzőjének tökéletesen igaza van, hogy nőként rendkívül nehéz betörni a komédia műfajába, és ha sikerül akkor se ismerik el őket nagyon. Viszont, rendkivül sok nő nevettet meg minket nap mint nap, és nem szép dolog róluk megfeledkezni.
Persze ha az ember nőnek született sokkal nehezebben engedheti el magát, mint egy férfi, és ami egy hímnemű szájából viccesen hangzik, az fordítva inkább megbotránkoztatja a közönséget.
Mondjuk a helyzet javulni játszik, és a mostanában egyre népszerübb Sarah Silverman cáfol rá az előitéletekre. Mondjuk neki tényleg elég sajátos humora van, zsidó létére trendkivül rasszita, szexista, és nagyon csúnyán bánik a showbiz kollégáival. Gondolom sokan utálják is a szakmában, de rengeteg rajongója van.

Gondolom minden aktív internetező látta már a "Sarah Silverman fucking Matt Damon" videot! Azt most nem is szeretném feltenni, de van 2 másik gyöngyszem! Az egyiken rendkivul elengedi amagat, a másikon meg Paris Hiltont siratja meg:)



Címkék: kultúra komédia vanity fair sarah silverman

A bejegyzés trackback címe:

https://poprocks.blog.hu/api/trackback/id/tr6394576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.26. 11:15:06

Paris kínjában mosolyog már csak:)

poprocks 2008.04.06. 08:30:25

szerintem meg pityereg de lehet, hogy én látok rosszul:)
süti beállítások módosítása